Schiphol taxi Den Bosch

Schiphol taxi Den Bosch van A2 Taxi

Den Bosch

U wilt comfortabel, vertrouwd en voordelig vanaf Den Bosch naar Schiphol ? Bij A2 Taxi bent u aan het juiste adres voor uw taxi naar onze nationale luchthaven.

Comfortabel

A2 Taxi beschikt over goed onderhouden voertuigen waarmee u van of naar Schiphol gebracht wordt. Bent u met meer dan 4 personen (maximaal 8) dan kunnen wij een van onze 8 persoons busjes inzetten, ook als u rolstoel gebonden bent.

Nog meer comfort

Door A2 Taxi wordt u altijd direct voor de ingang op Schiphol afgezet. Bij ophalen maken wij gebruik van de unieke STA-balie op Schiphol, hierdoor weet u altijd uw chauffeur te vinden, een uitermate comfortabel en ontspannen idee.

Vertrouwd

A2 Taxi is via haar moederbedrijf Hendriks Taxi Services actief in alle soorten taxivervoer in en om Den Bosch. Wij zijn tevens in het bezit van het kwaliteitskeurmerk voor taxi’s, TX-keur.

Voordelig

A2 Taxi hanteert voor vervoer van of naar Schiphol voordelig lage prijzen …..

In het geval u een privétaxi reserveert dan reist u op de met u afgesproken tijden waarbij wij altijd de snelste route rijden.

Indien u een gecombineerde taxi reserveert dan bestaat de mogelijkheid dat u iets eerder opgehaald wordt of dat u iets langer moet wachten bij terugkomst van uw zakenreis. Bij de combitaxi bestaat de kans dat u een langere route rijdt, omdat we ook andere passagiers naar hun bestemming willen brengen. Maar dit is wel de voordeligste manier om van of naar Schiphol te reizen.

Informatie? Bel 073-6 36 36 36 of neem contact met ons op via E-mail of a2taxi.nl

Wilt u reserveren?

Dat kunt u gemakkelijk doen op onze website.