Schiphol taxi Rosmalen

Schiphol taxi Rosmalen van A2 Taxi

Rosmalen

Ontspannen op zakenreis? Heeft u er weleens aan gedacht om u naar het vliegveld te laten brengen of ophalen met A2 taxi? Een taxi is voor zakelijk een slimme keuze. Het betekend in dat u beschikt over alle voordelen van een betaalbare taxirit alsmede de service van een van onze moderne voertuigen.

Wat dacht u van geen gesleep meer met koffers, niet meer zoeken naar een parkeerplaats en nooit geen confrontatie meer met hoge parkeerkosten?

A2 taxi levert u een goede chauffeur en een veilige taxi vanuit regio Den Bosch naar de luchthaven Schiphol, maar wij brengen u ook, indien gewenst,  naar Rotterdam, Eindhoven Airport, Zaventem en Düsseldorf. U hebt zelf de keuze tussen: het vervoer met meerdere passagiers (dan krijgt u een forse korting) of een individuele rit. We staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Uw bagage  zetten we af in de vertrekhal en we halen u met uw bagage in de aankomsthal ook weer op. Een boeking kunt u telefonisch-, via E-mail of online regelen. Zo verzekert u zichzelf van een zorgeloos en prettig vervoer naar en van de luchthaven van uw keuze.

We hebben voor alle vliegvelden voordelige tarieven op basis van privévervoer . Klik hier voor actuele tarieven.

A2 Taxi brengt u vakkunding, veilig en vertrouwd naar elke gewenste luchthaven. U kunt dus altijd gebruik maken van A2 taxi en u laten vervoeren naar: Schiphol, Düsseldorf, Weeze/Niederrhein, Brussel Zaventem, Charleroi (Brussel midi,  Brussel zuid), Eindhoven Airport, Rotterdam Den Haag Airport, Maastricht Aachen Airport, Keulen en Frankfurt. Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u reserveren?

Dat kunt u gemakkelijk doen op onze website.