Taxi Rosmalen

Taxi Rosmalen van A2 Taxi

Rosmalen

Al sinds jaar en dag is A2 Taxi een allround taxibedrijf dat in Rosmalen mensen van A naar B brengt. Ook in- en buiten de regio vervoeren wij u  op een aangename en professionele manier.

We zijn een vertrouwd adres en hebben al jaren een goede naam in de taxiwereld. Wij zijn  gespecialiseerd in het vervoeren van particulieren, zittend ziekenvervoer, groepen en minder valide personen. Of het nu om vervoer per taxi, luxe auto, taxibus of rolstoelbus gaat, A2 taxi levert u omfortabele rit.

A2 Taxi heeft via haar moederbedrijf Hendriks Taxi Services het TX-Keurmerk. De pijlers waarop dit keurmerk zijn gebaseerd zijn de kwaliteit en de veiligheid van een taxirit. Het gaat om een volledig pakket in de vorm van regelgeving waarmee een taxi onderneming aan kan tonen dat de medewerkers en vervoermiddelen aan extreem hoge kwaliteitseisen voldoen.

A2 taxi biedt u een zorgeloze rit. Natuurlijk kunt u ook in de plaatsen Hedel, Kerkdriel en Ammerzoden een taxirit bestellen, zowel telefonisch als online via onze website.

Wilt u reserveren?

Dat kunt u gemakkelijk doen op onze website.