Ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Heeft u vervoer van en naar een ziekenhuis (waar dan ook in Nederland) nodig? Of heeft u een afspraak met een medisch specialist? Ons Ziekenvervoer staat open voor iedereen. Ook als u niet in aanmerking komt voor een vergoeding via de zorgverzekering.

A2 Taxi verzorgt via haar moederbedrijf Hendriks Taxi Services het vervoer voor o.a. de volgende zorgverzekeraars:

VGZ/Uvit

CZ

Ohra

Delta Lloyd

IZA

IZZ

De Goudse

Trias

Univé

IAK

De Frieslandsche
Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden of bel 073-6 36 36 36 voor meer informatie.

Service

A2 Taxi heeft jarenlang ervaring op het gebied van zorgvervoer inclusief ziekenvervoer en rolstoelvervoer. Wij beschikken over professioneel ingerichte personenbusjes. Zo kunt u veilig en comfortabel reizen van en naar elk gewenste zorgverlener. Wij rijden naar alle ziekenhuizen in Nederland en, indien u toestemming heeft van uw verzekeraar, ook buiten Nederland.

Onze chauffeurs rijden u met een gepaste rijstijl en helpen uiteraard graag bij het in- en uitstappen. Speciale wensen kunt u bij reservering bespreken.

Lift

A2 taxi beschikt via haar moederbedrijf Hendriks Taxi Services over professionele bussen die voorzien zijn van een rolstoellift. De busjes zijn van alle gemakken voorzien en zijn uiteraard speciaal ingericht voor ziekenvervoer en rolstoelvervoer.